Hamam Specials

Hamam Specials is specialist op het gebied van hamam en wellness. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van hoge klasse hamam- en wellness-producten en richten ons op de verkoop van deze producten in wellness-centra.

Onze met zorg ontwikkelde merken Dalan en Hamami Skin Care bestaan uit hoogwaardige huidverzorgingsproducten, die allen paraben vrij en op basis van natuurlijke producten ontwikkeld zijn. Ook voor andere producten en benodigdheden voor in de wellness en hamam bent u aan het juiste adres bij Hamam Specials.

Om de kwaliteit van hamam behandelingen binnen Nederland hoog te houden, verzorgt Hamam Specials ook hamam opleidingen. Om hamam personeel goed te kunnen opleiden hebben wij in 2011 het boek ‘Hamam Ritueel’ uitgebracht, een leerboek voor het uitvoeren van hamam, waarin zowel de geschiedenis van de hamam wordt beschreven als de juiste manier van het uitvoeren van een hamambehandeling.

Meer informatie over de verschillende diensten en producten van Hamam Specials vindt u terug op de website onder het kopje ‘Producten’.